VÄGBESKRIVNING
Du hittar oss på S:t Persgatan 22 i Uppsala. Vi har ett centralt läge i Uppsala och Du når oss enkelt från pendeltåg, buss eller med egen bil, cykel eller till fots.

För dig som kommer med bil finns det en parkering vid Österplan.Den ligger utmed järnvägen mellan S:t Persgatan och S:t Olofsgatan. Det finns även parkering på omkringliggande gator. En reserverad och skyltad p-plats för rörelsehindrade finns mindre än 25 meter från vår entré inne på gården.
Inne på vår gård har vi endast fordonsplats för våra gästande teatergrupper(även 1 plats för rörelsehindrade) Cykelställ finns det gott om på gården dock.

Vi ligger 10 minuters promenad från Uppsala Centralstation - en knutpunkt för pendel och regiontåg samt bussar. Nedan syns fotografier från vår huvudentré samt lastingång för våra gästande grupper. Buss 30 stannar på S:t Persgatan(namn på hållplats) mindre än 150 meter från vår huvudentréNederst på sidan har Du möjlighet att vandra runt i intilliggande område via Google streetview. Du ser huvudentrén till teatern inne på gården. Till höger syns en Sushirestaurang som har öppet året runt. Lite längre upp på S:t Persgatan finns Kvarnengallerian med affärer och restauranger.
018-131556
Den Lilla Teatern  S:t Persgatan 22  753 29 Uppsala
post och -besöksadress

S:t Persgatan 22
753 29 UPPSALA

telefon och öppettider

018-13 15 56
2 tim innan föreställnings början på helg

sociala medier