Coronaviruset
Den Lilla Teatern följer utvecklingen noggrant och de rekommendationer och påbud som kommer via Folkhälsomyndigheten och regeringen. Vår teater har en maxgräns på 100 personer och påverkas följdaktligen av regeringens beslut om förbud mot sammankomster med mer än 50 personer.

Vi har beslutat att ställa in alla publika evenemang(se länk till programmet) under våren. Ni som har har biljetter till helgföreställningar kommer att bli kontaktade av Kulturbiljetter för återbetalning. Övriga skolor och förskolor som bokat in sig under veckorna kommer att bli kontaktade av oss på Den Lilla Teatern alternativt av Kulturförvaltningen. En digital version av "Vilda Bebin och Mamman" kommer att erbjudas de som bokat in sig från förskola eller skola el motsvarande. Föreställningen "Äntligen Tjarli" med Panikteatern erbjuds under maj månad digitalt  till skolor förskolo. Mer information här   
Förhandlingar om liknande digitala inspelningar är under diskussion och vi återkommer om mer information om detta på denna sida och på vår programsida längre fram.
Information och rekommendation från Uppsala kommun gällande programverksamhet i tider av smittspridning av Covid-19 hittar ni här:Länk

Publik och övriga som planerar att besöka Den Lilla Teatern och känner sjukdomssymtom skall som alltid stanna hemma och kontakta sjukvården vid behov. Om du känner dig orolig går det bra att boka om ditt besök till ett senare datum alternativt byta till ett presentkort som kan användas året ut.
Du måste höra av dig minst 24 timmar innan föreställnings början för byte av biljetter eller erhållande av presentkort. För frågor rörande biljettköp online ber vi dig vända dig direkt till Kulturbiljetter. Bokade och betalda biljetter online återlöses ej.


Denna sida uppdateras vartefter ny information som kan tänkas beröra Den Lilla Teatern ges från Folkhälsomyndighet och Regering.

För Den Lilla Teaterns biljettsystem online ansvarar vår samarbetspartner

018-131556
Den Lilla Teatern  S:t Persgatan 22  753 29 Uppsala
post och -besöksadress

S:t Persgatan 22
753 29 UPPSALA

telefon och öppettider

018-13 15 56
2 tim innan föreställnings början på helg

sociala medier