Tillgänglighetsanpassning
DEN LILLA TEATERN har hela sin verksamhet på markplanet utan trappor eller trösklar i foajé, rwc och första rad i publikgradin. Det finns 2 toaletter i foajén varav 1 rwc. Kontakta oss gärna i förväg om ni har en grupp med flertal rullstolsburna(fler än 4) så vi kan planera salongen för bästa upplevelse för er. Foajé har ett stort ljusinsläpp dagtid och bra belysning under andra delar av dagen. Se foto härintill. Det finns möjlighet till infart och avlämning/upphämtning för personbil eller taxi direkt utanför entrédörr.
Vuxen ledsagare har alltid fri entré till alla evenemang som arrangeras av oss på Den Lilla Teatern. Kontakta oss direkt via tfn eller mail för bokning av fribiljett.
SALONGEN
Salongen

Foto från scen. Publikgradin. Förberedd för  barnteater.

Salongen har en fast monterad publikgradin med maximal lutning i förhållande till takhöjd. Gradinen mäter 659 x 595 cm fördelade över 7 trappsteg(varje trappsteg är 17 cm högt och har en steglängd på 85 cm). Takhöjden från översta steget mäter 190 cm. På bilden är salongen förberedd för barnteater med mattor, bänkar, och stolar. Fler stolar finns att tillgå. Maximalt 100 personer i gradin. På golvytan mellan scen och första trappsteg i gradin finns plats för rullstolar
FOAJÉN
Foajen

Foto från vår foajé

018-131556
Den Lilla Teatern  S:t Persgatan 22  753 29 Uppsala
post och -besöksadress

S:t Persgatan 22
753 29 UPPSALA

telefon och öppettider

018-13 15 56
2 tim innan föreställnings början på helg

sociala medier